Personeel gezocht! Medewerker bootverhuur

Strandpaviljoen Dushi 2.0 is op zoek naar medewerkers die zowel door de weeks als in de vakanties en/of weekeinden willen werken. Gemiddeld werk je 2 dagen per week, in drukke periodes wat meer. Het gaat om een tijdelijk dienstverband, van maximaal 6 maanden.


wat bieden wij jou


Tijdelijk, seizoenswerk

Werkzaam in een mooie omgeving buiten!

Bootverhuurder


wie ben jij


Jij bent klantvriendelijk ingesteld, een nauwkeurige werker en kan goed omgaan met werkdruk. Als het druk wordt bij de verhuur, schiet jij niet snel in de stress en kan je mensen makkelijk op hun gemak stellen. Daarnaast ga je zorgvuldig met materiaal om en ben je flexibel inzetbaar.


Kortom jij bent:


Minimaal 16 jaar oud

Beschikt over een werkmentaliteit

Flexibel inzetbaar (jij vindt het niet erg doordeweeks, in de weekeinden en tijdens feestdagen te worden ingezet).


Wat ga je doen


Als bootverhuur medewerker verwelkom jij de gasten bij Strandpaviljoen Dushi 2.0. Je werkt (online) de reserveringen af, geeft informatie over de vaarroutes en geeft instructies over het gebruik van verhuurmateriaal. Jij zorgt ervoor dat de gasten een plezierige dag op het water beleven.


Daarnaast zorg je dat de omgeving van de verhuurlocatie en de verhuurmaterialen schoon blijven. Je verricht onderhoudswerkzaamheden aan de boten en geeft ze af aan mensen.


Waar ga je werken


Je werkt in de mooiste omgeving van Nederland, namelijk aan de Mookerplas te Plasmolen. Een uniek natuurgebied waar voor elke bezoeker veel te beleven is.


Geïnteresseerd?! Solliciteer dan direct!


E-mail: dushibootverhuur@hotmail.com

Telefoonnummer: +31 24 6756822


Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.